آموزش ساخت وب سایت شخصی رزومه
پیشرفتهای مختلف در فناوری، روشهای یافتن، درخواست، مصاحبه و یافتن شغل را تغییر داده است. یکی از این پیشرفتها، وب سایت رزومه شخصی است، یک پلتفرم آنلاین که در آن میتوانید تجربه، مهارتها و دستاوردهای خود را برای مشاهده کارفرمایان بالقوه میزبانی کنید. یادگیری اینکه یک وب سایت رزومه چیست و چگونه کار می کند می تواند به شما کمک کند تا خود را برای فرصت های جدید بهتر پروموت کنید. در مطلب مورد نظر، ما به این می پردازیم که یک وب سایت رزومه چیست، چرا باید آن را بسازید، چگونه یک وب سایت رزومه بسازید و نکاتی برای این فرآیند.
وب سایت رزومه چیست؟
وب سایت رزومه که گاهی اوقات وب سایت CV نامیده می شود، نسخه دیجیتالی یک رزومه کاغذی سنتی است. مانند نسخه چاپی، خود طراحی شده است، اما یک قالب آنلاین، ارائه جذابی از مهارتهای شما، مجموعهای از کار و گواهیهایی از تواناییهای شما را دارد. ساخت یک وب سایت رزومه همچنین باعث می شود جستجوی آنلاین شما بیشتر شود و ارائه لینک به یک کارفرمای احتمالی امکان دسترسی آسان به این ارائه را فراهم می کند.
چه زمانی باید یک وب سایت رزومه بسازید؟
امروزه که تمامی ارتباطات و اطلاعات به سمت اینترنت میروند پس ساخت یک سایت رزومه برای تمامی افرادی که به صورت حرفه ای در زمینه ای فعالیت می کنند و یا شغل آزاد دارند و به دنبال شغل دوم میگردند واجب است. سایت رزومه میتواند تمامی اطلاعات شما را به صورت خیلی حرفه ای مورد نمایش قرار دهد. تا شما در برابر چشمان کارفرما فردی بسیار حرفه ای دیده می شوید. کارفرما ها از دیدن تکنولوژی فرد مورد نظر بسیار خوشحال می شوند چون کارهای آنها را به صورت حرفه ای تر انجام میدهد و در زمان صرفه جویی میکنند.
میتوانید از یک سایت رزومه برای به روزرسانی و اشتراک گذاری سوابق کاری خود و مهارت هایی که دارید استفاده کنید. اما چه زمانی باید ساخت وب سایت شخصی را انجام دهید:
- در فرآیند یافتن شغل جدید در رشته خود
- تغییر شغل
- به دنبال فرصت های شغلی آزاد
- تبدیل شدن به یک مشاور حرفه ای در زمینه خود
وبسایتهای رزومه همچنین یافتن سریع شما و مهارتهایتان را به صورت آنلاین برای کارفرمایان بالقوه آسان میکنند و حتی میتوانند به شما کمک کنند تا با اسناد رزومه ثابت از سایر متقاضیان متمایز شوید. وقتی یک مدیر منابع انسانی درخواست شما را بررسی می کند، می تواند محتوای خلاقانه طراحی شده را ببیند که به آنها درک جامع تری از اینکه چرا شما برای این کار مناسب هستید، می دهد. وب سایت رزومه شما همچنین می تواند به اثبات تعهد و جدیت شما در مورد حرفه خود کمک کند. اگر قصد دارید تا به صورت حرفه ای وارد حوزه طراحی سایت شوید، می توانید دوره طراحی سایت را با تدریس امیر محمد رسولی مشاهده کنید.
چگونه یک وب سایت رزومه بسازیم
در اینجا چندین مرحله وجود دارد که باید هنگام ساخت یک وب سایت رزومه به آنها توجه کنید:
1. انتخاب سایت ساز مناسب
تعیین نحوه راه اندازی وب سایت رزومه خود مستلزم انتخاب یکی از سه گزینه است:
- طراحی وب سایت اختصاصی
- استفاده از یک قالب آماده برای ساخت رزومه
- استفاده از سایت ساز مانند ویکس
اگر به شدت به وب علاقه دارید و میخواهید بیشترین خلاقیت را در طراحی داشته باشید، همه کارها را خودتان انجام دهید. در غیر این صورت، با استفاده از یک قالب یا رزومه ساز وب سایت، فرآیند را آسان تر کنید، سازنده های وب سایت کار را آسان می کنند و نیاز به دانش فنی ندارند. هر یک از این گزینه ها ایجاد یک وب سایت رزومه را بدون دانش قبلی کدنویسی یا وب سایت ممکن می کند. قبلا در مورد بهترین پلتفرم های فروشگاه ساز صحبت کرده بودیم و انتخاب های مختلف در اختیار شما بود. برای ساخت رزومه هم می توانید از پلتفرم های مختلف استفاده کنید.
2. انتخاب نام دامنه برای سایت رزومه
انتخاب این نام بخشی از برندسازی شخصی شماست. در صورت امکان، از نام خود استفاده کنید تا آن را ساده و مرتبط نگه دارید. اگر آن دامنه قبلاً گرفته شده است، سعی کنید چیزی که شخصاً متمایز است، مانند حرفه یا موقعیت مکانی خود اضافه کنید. به عنوان مثال، Amirrasooli.ir یک گزینه موثر برای دل سیمز، نامزد، و نمونه کارهای طراحی داخلی آنها خواهد بود. داشتن نام دامنه خود، بر خلاف نامی که شامل قالب یا سایت سازنده در URL است، اعتبار و حرفه ای بودن را هنگام به اشتراک گذاری پیوند شما القا می کند. استفاده از “.com” به جای یا “.ir” بستگی به سلیقه شما دارد و نیاز به حساسیت در این مورد نخواهید بود.
3. انتخاب نوع طراحی برای سایت
تعیین کنید که کدام الگو به بهترین وجه مطالب شما را ارائه می دهد، یا اگر طراحی خود را انجام می دهد، بهترین طرح بندی خود را در نظر بگیرید. اگر هدف شما ارائه یک نمای کلی آسان از خودتان است و معتقدید کمتر، بیشتر است، طرح یک صفحه پیمایش را انتخاب کنید. گزینه چند صفحه ای اگر چندین پیوست برای ارائه داشته باشید، مانند نمونه کارها، جوایز، بیانیه های مطبوعاتی یا انتشارات، بهترین کار را دارد.
4. طراحی صفحات سایت برای رزومه
اگرچه یک رزومه چاپی استاندارد دستورالعمل های خاصی برای قالب دارد، اما وب سایت رزومه آزادی و خلاقیت بیشتری را فراهم می کند. با این حال، هنوز برخی از عناصر اساسی وجود دارد که برای همه وب سایت های رزومه توصیه می شود، از جمله:
- صفحه اصلی: در طراحی تک صفحه ای، این تنها صفحه است که به بخش هایی از جزئیات تقسیم می شود. خلاق باشید و به مدیران استخدام کننده اطلاعات واضح و دقیقی که نیاز دارند بدهید. در طراحی چند صفحه ای، این صفحه فرود وب سایت و نقطه شروع بیان خلاق شما است. حداقل، این می تواند نام، عکس و حوزه تخصص شما باشد. با این حال، اضافه کردن یک پاراگراف کوتاه که سابقه یا تجربه خود را خلاصه می کند، در نظر بگیرید.
- صفحه درباره: از این صفحه برای صحبت در مورد خودتان و دلایلی که دوست دارید شغل مورد نظرتان را انجام دهید قرار میگیرد. به شکل خلاقانه اطلاعات دقیقی درباره تحصیلات، گواهینامه ها و تجربه خود ارائه دهید. هنگام استایل دادن به صفحه از فونت ها و تصاویر استفاده کنید. به شرکت هایی که با آنها کار کرده اید و پروژه هایی که روی آنها کار کرده اید لینک دهید. در مورد تجربیات و مهارت هایی که استفاده کرده اید و یاد گرفته اید توضیح دهید.
- نمونه کارها یا صفحه نمونه کار: یک وب سایت رزومه موثر به شما امکان می دهد کار خود را نشان دهید و همچنین آن را توصیف کنید. از این صفحه برای برجسته کردن بصری مهارت های خود با نمایش و پیوند دادن نمونه کار خود استفاده کنید. در نظر بگیرید که چگونه دستاوردهای خود را نشان دهید. یک گالری از عکسها، نمونههای نوشتاری، انتشارات مطبوعاتی، ویدیوهای عملکرد و پیوندهایی به کارهایتان که خارج از سایت هستند بسازید.
- صفحه گواهی: با ارائه توضیحات و ارجاعات از همکاران، مدیران، مربیان و دوستان قبلی، دیدگاهی متفاوت به استخدامکنندگان بدهید.
- صفحه تماس: از آنجا که هدف اصلی جستجوی شغل شما کشف شدن است، اطلاعات تماس خود را به وضوح در وب سایت رزومه خود نمایش دهید. با ارائه هرگونه ایمیل و شماره تلفن مربوطه، تماس یک مدیر استخدام با شما را آسان کنید. اینجا مکان خوبی برای افزودن پیوندها به پروفایل های رسانه های اجتماعی است که مناسب کار هستند. با افزودن اطلاعات خود به فوتر وب سایت رزومه ، تماس را آسان تر کنید.
اگر تصمیم به طراحی تک صفحه ای دارید، از هر توصیه به عنوان یک بخش استفاده کنید. از طرف دیگر، با طراحی چند صفحه ای، هر توصیه به یک صفحه تبدیل می شود. برای حرفه تر کردن فعالیت های خود می توانید آموزش رزومه سازی و درآمد دلاری را در سایت ما مشاهده کنید.
5. سئو و بهینه سازی وب سایت رزومه
بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) الگویی از بهینه سازی وب سایت شماست تا در نتایج موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشد. هر چه در این صفحات بیشتر در معرض دید قرار بگیرید، احتمال اینکه کارفرمایان و استخدام کنندگان با وب سایت رزومه شما مواجه شوند بیشتر است. چند کار وجود دارد که می توانید برای بهبود رتبه وب سایت خود انجام دهید:
- اهداف جستجوی شغل خود را تجزیه و تحلیل کنید تا بفهمید چه کلمات کلیدی برای شما استراتژیک هستند.
- از آن کلمات کلیدی در متن سایت رزومه خود استفاده کنید.
- ابزارهای سئوی ارائه دهنده قالب یا سازنده را امتحان کنید تا شما را در بهینه سازی راهنمایی کنند.
- یک نام دامنه واضح و ساده انتخاب کنید تا کارفرمایان بالقوه را مستقیماً به وب سایت خود هدایت کنید.
6. یک عکس شخصی حرفه ای استفاده کنید
هنگامی که یک مدیر استخدام از وب سایت رزومه شما بازدید می کند، برای یادگیری و دیدن اطلاعات بیشتر در مورد شما است. یک تصویر خنثی و حرفه ای پیدا کنید که برای مدت زمان اخیر باشد. تصویر مورد نظر باید تعادل خوبی از رفتار جدی و دوستانه داشته باشد. استخدام یک عکاس حرفه ای برای گرفتن عکس خوب ممکن است بهترین انتخاب و سرمایه گذاری خوبی باشد.
7. انتشار و پیگیری وضعیت سایت شخصی
پس از اتمام این مراحل، دو بار به وب سایت رزومه خود نگاه کنید. از یک دوست مورد اعتماد بخواهید که به دنبال مشکلاتی باشد که ممکن است از دست داده باشید. پس از بررسی آن از نظر غلط املایی، نادرستی اشکالات قالب بندی، سایت را منتشر کنید. مطمئن شوید که سایت خود را به طور منظم نگهداری می کنید و در صورت نیاز تمام اطلاعات را به روز می کنید.
علاوه بر این، ارائه دهنده قالب یا سازنده سایت شما ممکن است ابزاری را برای کمک به شما در پیگیری ترافیک وب سایت رزومه خود ارائه دهد. ممکن است بتوانید ببینید که چند بازدید دریافت می کنید، بازدیدها از کجا آمده اند و چگونه بیننده به سایت شما رسیده است. به علاوه، ممکن است بتوانید اثربخشی کلمات کلیدی خاصی را ردیابی کنید و کلمات کلیدی را برای بهبود سئو و رتبه بندی خود تنظیم کنید. همه این اطلاعات می تواند به شما کمک کند ابزارها و طرح های مختلف را آزمایش کنید تا از این ابزار کاریابی بیشترین بهره را ببرید.
نکاتی برای ساخت یک وب سایت رزومه
در اینجا چندین ایده وجود دارد که باید هنگام ایجاد وب سایت رزومه خود در نظر بگیرید:
- لینک داخلی به نسخه PDF رزومه خود در جایی که به راحتی در سایت قابل دسترسی است ارائه دهید. برخی از مدیران هنوز به توانایی دانلود و چاپ رزومه شما نیاز دارند.
نمونه کارها را با تقسیم محتوا بر اساس زمینه هایی مانند نوشتن، کار تصویری، کار شنیداری، هنرهای نمایشی یا برنامه نویسی نمایش دهید. - از بهترین شیوه های طراحی و توسعه وب برای برقراری ارتباط با کامپیوتر و مهارت های وب خود از طریق وب سایت رزومه خود که به خوبی طراحی شده است استفاده کنید.
- به کانالهای رسانههای اجتماعی مربوطه خود لینک دهید تا به بهینه سازی وب سایت رزومه کمک کنید و برند شخصی خود را در چندین فضاهای دیجیتال ایجاد کنید.
- در نظر بگیرید که یک طراح وب استخدام کنید تا سایت را برای شما بسازد. این کار باعث می شود تا اطمینان حاصل کنید که سایت حرفه ای به نظر می رسد، از بهترین شیوه های طراحی استفاده می کند و به درستی کدگذاری شده است. می توانید از این سرمایه گذاری استفاده کنید تا متخصص طراحی وب به شما نشان دهد که چگونه وب سایت خود را بسازید و در طول مسیر به شما راهنمایی کند.
درباره مدیریت
من عاشق برنامه نویسی و تکنولوژی هستم و 10 سال در این زمینه مشغول به فعالیت هستم و پروژه های مختلفی رو در زمینه های سایت و شبکه های کامپیوتری و امنیت اطلاعات انجام دادم و در حال حاضر مدیر و موسس شرکت انفورماتیک طراحی پایا آنوش هستم که در زمینه ی طراحی سایت و سیستم های هوشمند و برقراری امنیت اطلاعات سیستم های کامپیوتری و همچنین آموزش فعالیت دارد و میخواهم هر آنچه که در طی این 10 سال یاد گرفتم و تجربه کردم رو با شما به اشتراک بگذارم.
نوشته های بیشتر از مدیریت
دیدگاهتان را بنویسید