بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت

اگر به تازگی تصمیم گرفته اید که طراحی سایت را شروع کنید، اولین گامی که در زمان آموزش باید آن را در نظر داشته باشید انتخاب یک زبان برنامه نویسی مناسب است. دقیقا در همین زمان است که این سوال پیش می آید که بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت کدام است؟
با اینکه به شکل قطعی نمی توان گفت بهترین زبان برنامه نویسی در طراحی سایت کدام زبان است، اما در این مطلب تصمیم داریم تا برخی از محبوب ترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت را مورد بررسی قرار دهیم که بتوانید از میان آنها انتخاب مناسب را داشته باشید.
توسعه وب یک زمینه همیشه سبز است که در آن فرصت های شغلی، همیشه زیاد است. از زمان ظهور این حوزه در اوایل دهه 90، صنعت توسعه در راه ها و حوزه های مختلف تکامل یافته و پیشرفت کرده است. امروزه، در قرن بیست و یکم، توسعه وب یکی از محبوب ترین مهارت ها باقی مانده است. برای شروع حرفه ای در این حوزه، تسلط بر زبان های طراحی سایت ضروری است. با این حال، با زبان های برنامه نویسی مختلفی که امروزه وجود دارد، ممکن است در انتخاب زبان هایی که باید یاد بگیرید دچار سردرگمی شوید، به خصوص اگر مبتدی هستید.
در این مقاله قصد داریم تا شما را با 15 مورد از بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت آشنای کنیم. ما در مورد کاربرد، ویژگی ها، مزایا و معایب هر زبان بحث خواهیم کرد تا در پایان، درک بهتری از زبان های مختلف داشته باشید.
زبان برنامه نویسی چیست؟
هر زبانی به طور کلی وسیله ای برای ارتباط است. زبان برنامه نویسی یک زبان کامپیوتری است که برای برقراری ارتباط با کامپیوتر استفاده می شود. در اصل یک زبان برنامه نویسی مجموعه ای از دستورالعمل ها (یا کد) است که برای انجام اقدامات خاص نوشته شده. از طریق زبان برنامهنویسی، توسعه دهندگان دستورالعملهای رایانه را به گونهای ارائه می کنند که کامپیوتر ها بتوانند آن را بفهمند و دنبال کنند. همه زبان های برنامه نویسی دارای نحو (سینتکس)، ساختار و قوانین خاص خود هستند که برای اجرای کدها بدون خطا باید رعایت شود.
بهترین زبان های برنامه نویسی بر اساس جنبه های مختلف طراحی سایت
اگر تصمیم گرفتید برای طراحی سایت آموزش ببینید، پیشنهاد می کنیم تا یک آموزش جامع را انتخاب کنید که تمامی نیاز های شما را پاسخگو باشد. پکیج جامع طراحی سایت به همین دلیل تدوین شده است و شما می توانید یک مجموعه کامل و پروژه محور را برای شروع طراحی سایت در اختیار داشته باشید. در توسعه وب، سه گزینه شغلی وجود دارد که می توانید انتخاب کنید:
- توسعه دهنده Front-end
- توسعه دهنده Back-end
- توسعه دهنده Full Stack
توسعه دهنده فرانت اند (Front-end)
توسعه Front-end فرآیند توسعه ظاهر سایت است. بخشی که کاربر می بیند و با آن تعامل دارد. فناوری های مورد استفاده در توسعه front-end عبارتند از HTML (زبان نشانه گذاری)، CSS (ابزار یک ظاهر طراحی) و جاوا اسکریپت (زبان برنامه نویسی). این سه مورد جزو محبوب ترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت می باشند.
HTML اسکلت وب سایت شما را می سازد. از CSS برای استایل دادن به وب سایت شما استفاده می شود. به ظاهر کلی وب سایت مانند فونت ها، طرح های رنگی و سایر عناصر مربوط می شود. جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است که قابلیت های بیشتری را به وب سایت شما می دهد. شما همچنین می توانید آموزش برنامه نویسی جاوا اسکریپت را به صورت مجزا مشاهده کنید.
به عبارت دیگر، می توانید با استفاده از تگ های HTML یک دکمه ایجاد کنید و آن را با CSS طراحی کنید. اما این جاوا اسکریپت است که تعیین می کند دکمه چه کاری انجام دهد و کاربران را به کجا ببرد. بهعنوان یک توسعه دهنده فرانتاند، ممکن است طرحهایی را از طراحان گرافیست، دریافت کنید یا خودتان این کار را انجام دهید.
توسعه دهنده بک اند (Back-end)
توسعه Back-end شامل ایجاد لجستیک وب سایت است. اساساً چیزهایی که در پشت صحنه اتفاق می افتد در این بخش از سایت جای دارد. به عنوان مثال، اگر رستورانی را اداره می کنید، قسمت ناهارخوری قسمت جلویی شما و آشپزخانه قسمت پشتی شما است. شما نمی خواهید همه ببینند که در آشپزخانه چه می گذرد.
Nodejs، Python، PHP و غیره برخی از بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت هستند که برای ایجاد بک اند وب سایت شما استفاده می شوند.
توسعه دهنده فول استک (Full-stack)
به عنوان توسعه دهندگان فول استک، از شما خواسته می شود که هر دو قسمت جلویی و پشتی وب سایت را ایجاد کنید. برای اینکه یک توسعه دهنده تمام پشته باشید باید به برنامه نویسی، مدیریت پایگاه داده، مدیریت API و مدیریت امنیت تسلط داشته باشید.
تشخیص بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت
شاید متوجه شده باشید که هر زبان برنامه نویسی به یک شکل کار نمی کند. برخی از آنها سریعتر از دیگران هستند. دلیل این امر با سطح انتزاع هر زبان مرتبط است. اساساً مواردی را که زبان به طور خودکار از آنها مراقبت می کند و مواردی که باید به صورت دستی انجام شوند را تعریف می کند. برخی از عوامل عبارتند از:
- مدیریت خودکار حافظه می تواند باعث کندتر شدن زبان مورد نظر نسبت به زبان هایی که آن را اجرا نمی کنند کندتر شود.
- اگر یک زبان نیاز به کامپایل داشته باشد، زمان بیشتری طول می کشد تا کد اجرا شود، زیرا کد منبع باید به کد ماشین ترجمه شود.
- کارایی کامپایلر بر سرعت تاثیر می گذارد.
زبانهایی که از مترجم برای ترجمه استفاده میکنند میتوانند باعث کند شدن نرمافزار هنگام اجرای خط به خط برنامه کند - شود. همچنین نیاز به زمان راه اندازی دارد.
15 مورد از بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت
اکنون که اصول زبان های برنامه نویسی را مرور کردیم، بیایید نگاهی به 15 مورد از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت بیندازیم.
- HTML
- CSS
- جاوا اسکریپت
- پایتون
- جاوا
- تایپ اسکریپت
- Objective C
- C++
- SQL
- PHP
- سی شارپ
- Angular
- Ruby Rails
- Golang
- Scala
بهترین زبان برنامه نویسی در طراحی سایت
1.زبان برنامه نویسی HTML
زبان نشانه گذاری HTML یا HyperText پایه و اساس توسعه وب است که هر توسعه دهنده باید با آن آشنا باشد. بر اساس نظرسنجی Stack Overflow، این مهارت محبوب برای توسعه دهندگان وب، دومین زبان پرکاربرد در سال 2020 است. اگرچه این یک زبان برنامه نویسی کامل نیست، اما زبان استانداردی است که برای ایجاد صفحات وب استفاده می شود.
امکانات
- HTML ساختار صفحات وب را فراهم می کند و مسئول قالب بندی مناسب متن و تصاویر است.
- امکان استفاده از قالب ها را فراهم می کند تا طراحی یک صفحه وب به راحتی انجام شود.
- سبک و سریع است.
مزایا
- یادگیری و پیاده سازی، بسیار آسان است.
- توسط هر مرورگر پشتیبانی می شود.
- رایگان و در دسترس است.
معایب
- زبان استاتیک است، بنابراین امکان ایجاد صفحات پویا وجود ندارد. (مقایسه وب سایت استاتیک با سایت داینامیک را در اینجا بخوانید)
- برای توسعه یک صفحه وب ساده نیاز به نوشتن کدهای زیادی دارید.
2.زبان CSS
مانند HTML، CSS نیز زبان اصلی دیگری است که هر توسعه دهنده ای باید بداند. CSS مخفف عبارت Cascading Style Sheets است و اغلب با HTML برای کنترل سبک یک صفحه وب استفاده می شود. ترکیب HTML و CSS را، مادر تمام زبان های برنامه نویسی می نامند. اندازه، رنگ و موقعیت همه عناصر در یک صفحه وب توسط CSS تعیین می شود.
امکانات
- CSS یک سبک آبشاری دارد، به این معنی که در سراسر یک صفحه وب، یک سبک کاربردی از والدین به فرزند کاهش می یابد.
- از طراحی وب سایت ریسپانسیو پشتیبانی می کند.
- CSS به دلیل ماهیت آبشاری آن از ثبات برخوردار است.
مزایا
- ساده و مبتدی پسند.
- سرعت بارگذاری صفحه را بهبود می بخشد.
- سفارشی سازی صفحات وب را ساده می کند.
معایب
- امکان ایجاد مشکلات بین مرورگرها.
- سردرگمی به دلیل سطوح مختلف مانند CSS، CSS2 و CSS3.
3.طراحی سایت با زبان جاوا اسکریپت
نظرسنجی توسعه دهندگان Stack Overflow در سال 2020، جاوا اسکریپت را به عنوان محبوب ترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت در جهان ثبت کرده است. یکی از دلایل محبوبیت جاوا اسکریپت این است که می توان از آن برای توسعه وب پیشانی و بک اند استفاده کرد. برای افزودن رفتار و تعامل به صفحات وب استفاده می شود و همچنین شامل چندین کتابخانه است. جاوا اسکریپت انتخاب مورد علاقه توسعه دهندگان برای ایجاد عناصر وب پویا مانند دکمه های قابل کلیک یا گرافیک های متحرک است. برای مشاهده آموزش جاوا اسکریپت نیز می توانید به بخش آموزش های سایت امیر رسولی مراجعه کنید.
امکانات
- یک زبان برنامه نویسی سبک وزن است.
- نحو ساده و آسان برای یادگیری دارد.
- علاوه بر توسعه وب، می توان از آن برای توسعه برنامه های تلفن همراه، بازی ها و سرورها نیز استفاده کرد.
مزایا
- جاوا اسکریپت بسیار سریع است.
- قابل ادغام آسان با زبان های دیگر
- ساده و همه کاره است
منفی
- پشتیبانی از ارث چندگانه وجود ندارد.
- امنیت کمتری نسبت به سایر زبان ها دارد.
4.طراحی سایت با برنامه نویسی پایتون
یک زبان متن باز که یادگیری و استفاده از آن آسان است، پایتون می باشد. پایتون یکی از محبوب ترین زبان هایی است که برای طراحی سایت استفاده می شود. برای مبتدیان و همچنین برنامه نویسان با تجربه، پایتون یک انتخاب ایده آل است. برای توسعه بک اند، علم داده، توسعه اپلیکیشن وب و اتوماسیون استفاده می شود. این زبان مجموعه عظیمی از کتابخانه های استاندارد دارد که برنامه نویسی با استفاده از پایتون را برای توسعه دهندگان آسان تر می کند. همچنین مشاهده آموزش پایتون در زمان کوتاهی امکانپذیر است.
امکانات
- دارای قابلیت تایپ پویا است که ایجاد وب سایت های پیچیده را که نیاز به تغییرات مداوم محتوایی دارند برای توسعه دهندگان آسان می کند.
- این یک زبان توسعه وب باطن کارآمد است و با سایر زبان های برنامه نویسی مانند C، C# و جاوا ادغام می شود.
- می توان آن را با فریم ورک های توسعه وب محبوب مانند جنگو و فلاسک برای ایجاد برنامه های مبتنی بر وب مرتبط کرد. بی شک پایتون یکی از بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت و توسعه برنامه های دیگر می باشد.
مزایا
- ویژگی های OOP برنامه نویسی را ساده می کند.
- به طور گسترده مقیاس پذیر.
- تأکید بر خوانایی کد.
معایب
- زبان برنامه نویسی تفسیر شده است، بنابراین کمی کند است.
- برای توسعه اپلیکیشن های موبایل مناسب نیست.
5.زبان برنامه نویسی جاوا
در سال 1990، Sun Microsystems جاوا را برای افزودن ویژگیهایی به زبان C++ توسعه داد. این بر اساس اصل Write Once Run Anywhere ساخته شده است. امروزه متعلق به اوراکل است و یکی از پرکاربردترین زبان های بک اند برای طراحی سایت به شمار می رود. این زبان از مفاهیم OOP پیروی می کند، دارای کتابخانه های غنی از ویژگی های منبع باز است و به دلیل منحنی یادگیری متوسط و بهره وری بالا، زبان خوبی برای یادگیری است.
امکانات
- جاوا از multithreading پشتیبانی می کند، بنابراین می توان چندین رشته را به طور همزمان اجرا کرد که به معنای حداکثر استفاده از CPU است.
- از مقیاس بندی عمودی و افقی تنها با تغییرات جزئی کد پشتیبانی می کند.
- این زبان می تواند حجم عظیمی از داده ها را مدیریت کند و از امنیت بالایی برخوردار است.
مزایا
- یادگیری، نوشتن و اشکال زدایی آسان است
- قابل حمل است
- قوی و همه کاره است
منفی
- حافظه بیشتری مصرف می کند
- در مقایسه با زبان هایی مانند C یا C++ کند است
6. زبان برنامه نویسی تایپ اسکریپت
یک زبان برنامه نویسی متن باز که توسط مایکروسافت در سال 2012 معرفی شد Typescript یکی از محبوب ترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت بر اساس آمار GitHub است. از نظر نحوی و معنایی شبیه به جاوا اسکریپت است و اغلب به آن جاوا اسکریپت ++ می گویند. از آنجایی که تایپ اسکریپت قدرتمندتر از جاوا اسکریپت است، از توسعه برنامه های کاربردی در سطح سازمانی با پایگاه های کد بزرگ پشتیبانی می کند.
امکانات
- دارای چندین ابزار عیبیابی داخلی است که توسعه را ساده میکند
- این یک زبان امن برای هر نوع سایت است، بنابراین خطاهای مربوط به تایپ کاهش می یابد
- توسط Visual Studio Code، ویرایشگر کد رایگان مایکروسافت پشتیبانی می شود.
مزایا
- سازگاری بین پلتفرم و مرورگرهای متقابل
- از مفاهیم OOP پشتیبانی می کند
- افزایش خوانایی کد
معایب
- کد تایپ اسکریپت باید قبل از اجرا به کد جاوا اسکریپت منتقل شود
- نیاز به یادگیری اضافی در جاوا اسکریپت دارد
7. زبان برنامه نویسی Objective C
Objective C یا C یک زبان ساده و همه منظوره است که در سال 1972 توسعه یافت. این یک زبان محبوب و اغلب یکی از اولین انتخاب های برنامه نویسانی است که شروع به قدم گذاشتن در حوزه توسعه می کنند است. Objective C بیشتر برای کدنویسی سیستم عامل iOS استفاده می شود.
امکانات
- از تایپ پویا پشتیبانی می کند و بنابراین انعطاف پذیری عالی دارد
- با چارچوب کاکائو یا کاکائو تاچ استفاده می شود
- از تخصیص حافظه پویا پشتیبانی می کند
مزایا
- یادگیری فوق العاده آسان
- سریع، قدرتمند و انعطاف پذیر
- می تواند محاسبات پیچیده را انجام دهد
معایب
- تشخیص خطا مشکل است
- از مفاهیم OOP پشتیبانی نمی کند
8. طراحی سایت با C++
پسوند Objective C، C++ یک زبان برنامه نویسی سطح متوسط است که در سال 1980 توسعه یافت. این زبان ساده است و برای مبتدیان بسیار مفید و آسان می باشد. علاوه بر آنچه Objective C ارائه می دهد، C++ از ویژگی هایی مانند برنامه نویسی شی گرا، مدیریت استثنا و بررسی از تایپ ها پشتیبانی می کند.
امکانات
- از مفاهیم OOP مانند انتزاع، وراثت و کپسوله سازی پشتیبانی می کند.
- دارای یک کتابخانه استاندارد قوی
- مکانیزم کامپایل سریع و کارآمد
مزایا
- ساده و قابل حمل
- بسیار مقیاس پذیر
- حمایت جامعه بزرگ
معایب
- بدون جمع آوری زباله خودکار.
- پیچیدگی های مرتبط با اشاره گرها.
9. زبان برنامه نویسی SQL
SQL یا Structured Query Language یک زبان پایگاه داده استاندارد است که در ترکیب با یک زبان برنامه نویسی دیگر استفاده می شود. به عنوان یک زبان پرس و جو پایگاه داده، برای دستکاری پایگاه های داده استفاده می شود. این زبان در فهرست بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت، رتبه سوم را دارد و بیش از 50 درصد توسعه دهندگان از SQL برای برنامه نویسی استفاده می کنند.
امکانات
- برای ایجاد، خواندن، به روز رسانی و حذف رکوردها در پایگاه داده استفاده می شود.
- به طور گسترده ای در ابزارهای هوش تجاری استفاده می شود.
- SQL یک نحو ساده دارد.
مزایا
- به راحتی قابل دسترسی است.
- بسیار کاربردی است.
- قابل حمل است.
منفی
- فقط با پایگاه داده های کوچک به خوبی کار می کند.
10. زبان برنامه نویسی PHP
PHP یا Hypertext Preprocessor یک زبان برنامه نویسی منبع باز است که برای توسعه back-end استفاده می شود. این زبان بیشتر برای توسعه وب سایت های پویا با داده های زیاد، استفاده می شود و یک زبان تفسیری است. PHP به طور قطع یکی از بهترین زبان برنامه نویسی در طراحی سایت می باشد که فریم ورک های مختلفی نیز برای این منظور در اختیار توسعه دهنده قرار میدهد.
امکانات
- توسط بسیاری از افزونه های شخص ثالث مانند NET، MySQL و Apache پشتیبانی می شود.
- می تواند تصاویر، PDF، متن، انیمیشن ها و HTML را خروجی دهد.
- با سرویس های ابری سازگار است.
مزایا
- قابلیت یادگیری و استفاده آسان.
- قابل استفاده بر روی تمامی سیستم عامل های اصلی
- از حمایت جامعه بزرگ برخوردار است.
منفی
- ویژگی های دیباگ عملکرد خوبی ندارند.
- توسعه فقط با استفاده از PHP می تواند کند باشد.
11. زبان برنامه نویسی C#
سی شارپ (سی شارپ) یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که توسط مایکروسافت توسعه یافته است. در ابتدا برای چارچوب دات نت جهت ساخت برنامه های کاربردی ویندوز توسعه داده شد. امروزه به طور گسترده در توسعه بک اند، توسعه بازی و توسعه اپلیکیشن موبایل استفاده می شود. نه تنها در ویندوز، بلکه در سیستم عامل های اندروید، لینوکس و iOS نیز قابل استفاده است و آن را به یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی وب سایت در سال 2023 تبدیل می کند.
امکانات
- دارای یک حافظه پشتیبان قوی است و از نشت حافظه جلوگیری می کند
- مجهز به مجموعه ای غنی از کتابخانه هاست که امکان توسعه سریعتر را فراهم می کند
- این تنها زبان مورد استفاده توسط Windows Presentation Foundation (WPF) است.
مزایا
- ایده آل برای انواع توسعه وب
- ادغام کامل با کتابخانه دات نت
- تدوین و اجرا سریع است
معایب
- کار با برنامه های چند رشته ای مشکل است
- کمتر انعطاف پذیر است
12. طراحی سایت با ANGULAR
Angular یکی از پرکاربردترین زبان های فرانت اند است که معماری MVC دارد و امکان مدلسازی پویا را فراهم می کند. این زبان برنامه نویسی مهمی است که از توسعه برنامه های کاربردی پیچیده پشتیبانی می کند. برای توسعه UI، Angular از HTML استفاده می کند، بنابراین درک آن آسان است. با Angular، میتوانید پروژههایی با عملکرد گسترده و طراحی جذاب را به بهترین نحو توسعه دهید.
امکانات
- از قالب هایی برای توسعه سریع و آسان استفاده می کند.
- از برنامه های افزودنی مانند Snippet و Angular Command Line Interface برای ساده سازی توسعه استفاده می کند.
- با استفاده از فیلترهای زاویه ای، داده ها قبل از رسیدن به نمای فیلتر می شوند.
مزایا
- حداقل کدنویسی مورد نیاز است.
- از اتصال دو طرفه داده پشتیبانی می کند.
- عملکرد بهتر و بهبود یافته.
معایب
- منحنی یادگیری شیب دار
- نیاز به فعال کردن پشتیبانی جاوا اسکریپت در یک سیستم برای عملکرد مناسب.
13. زبان برنامه نویسی Ruby Rails
روبی یک زبان بک اند است و جزو محبوب ترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت می باشد که از برنامه نویسی رویه ای، عملکردی و شی گرا پشتیبانی می کند. این یکی از زبان هایی است که برای مبتدیان توصیه می شود. در ترکیب با چارچوب Ruby on Rails، این زبان به طور گسترده برای توسعه وب استفاده می شود.
امکانات
- از ابزارهای مختلف رابط کاربری گرافیکی (GUI) پشتیبانی می کند
- از همه پلتفرم های اصلی مانند ویندوز، مک و لینوکس حمایت می کند
- دارای ویژگی های برجسته ای مانند جمع آوری خودکار زباله، مدیریت متمرکز بسته، رفتار ارسال سفارشی و غیره.
مزایا
- دارای بسیاری از ابزارها و کتابخانه های مفید است
- حمایت اجتماعی بزرگ و فعال
- پایبندی قوی به استانداردهای وب دارد
منفی
- کدهایی که به زبان روبی نوشته شده اند را به سختی می توان اشکال زدایی کرد
- نسبتا کند است
14. زبان برنامه نویسی GOLANG
Golang یا Go یک زبان برنامه نویسی منبع باز است که در سال 2007 در گوگل توسعه یافت. این زبان از نظر نحوی شبیه به زبان C است و امکان توسعه برنامه های کاربردی وب به شکلی کارآمد و ایمن را فراهم می کند. Go برای برنامه نویسی شبکه و بسته های یادگیری ماشین ایده آل است.
امکانات
- مجهز به ابزارهای تست داخلی است
- از multithreading پشتیبانی می کند و می تواند چندین فرآیند را همزمان اجرا کند
- دارای ویژگی های ایمنی حافظه عالی مانند جمع آوری زباله برای مدیریت خودکار حافظه است
مزایا
- یادگیری بسیار آسان است
- دارای کتابخانه استاندارد قدرتمند
- کارایی بالایی ارائه می دهد
معایب
- قابلی
- عطاف پذیری
15. زبان برنامه نویسی SCALA
اسکالا در خانواده جاوا گروه بندی شده است و یکی از جدیدترین موارد اضافه شده به آن است. این زبان همه ویژگی های جاوا به علاوه برخی از موارد اضافه شده را دارد که به غلبه بر برخی از معایب جاوا کمک می کند. Scala یک انتخاب عالی برای توسعه راه حل های تجزیه و تحلیل داده است.
امکانات
- از برنامه نویسی همزمان و اجرای رویه ها به صورت موازی پشتیبانی می کند
- پشتیبانی عالی از IDE دارد
- برنامه نویسی بسیار کاربردی با کیفیت کد بهتر
مزایا
- آسان برای یادگیری
- کد مختصر
- بسیار مقیاس پذیر
معایب
- کامپایلر داخلی کند است
- حمایت جامعه محدود
جمع بندی
در اینجا بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت را مورد بررسی قرار دادیم. همانطور که مشاهده می کنید محبوب ترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت یک زبان نیست، بلکه چندین زبان هستند که برای کاربرد های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند. این زبان های در قسمت های کلی شباهت های زیادی با هم دارند اما در بخش های جزئی ممکن است تفاوت های داشته باشند که آنها را از یکدیگر متمایز کرده است.
درباره مدیریت
من عاشق برنامه نویسی و تکنولوژی هستم و 10 سال در این زمینه مشغول به فعالیت هستم و پروژه های مختلفی رو در زمینه های سایت و شبکه های کامپیوتری و امنیت اطلاعات انجام دادم و در حال حاضر مدیر و موسس شرکت انفورماتیک طراحی پایا آنوش هستم که در زمینه ی طراحی سایت و سیستم های هوشمند و برقراری امنیت اطلاعات سیستم های کامپیوتری و همچنین آموزش فعالیت دارد و میخواهم هر آنچه که در طی این 10 سال یاد گرفتم و تجربه کردم رو با شما به اشتراک بگذارم.
نوشته های بیشتر از مدیریت
دیدگاهتان را بنویسید